Sparring

Måske du kan bruge det noget. Måske du ikke kan bruge det til en rygende fis. Ikke to men­nesker ens. Ikke to fertilitets- eller adoptionsforløb er ens. Ikke to (adoptiv)børn er ens.

(Fra bogens kapitel 7)

 


Om sparring

Fordi vi er så dejligt forskellige som mennesker, er det også helt forskelligt, hvordan vores udfordringer og behov for assistance ser ud.

Måske er du typen, der elsker selvhjælpsbøger? Du får på en overskuelig måde mulighed for at arbejde med dig selv og dine udfordringer – når det passer dig og hvor det passer dig, og du får has på udfordringerne, efterhånden som du læser og laver øvelser.

Måske skal der lidt mere hjælp til? For eksempel en tryg hånd, der leder dig i den rigtige retning, når du går i stå og du har svært ved at overskue, hvordan du kommer videre, eller når du har brug for hjælp til at hoppe over hullerne i vejen.

Hvis du har behov for hjælp til at tackle lige netop de ventetidsudfordringer, du tumler med, er mine personlige sessioner måske løsningen for dig. De er oplagte, hvis du har behov for støtte til processen, hvis du vil arbejde mere i dybden, eller hvis du har udfordringer, du ikke umiddelbart finder løsninger på i bogen. De personlige sessioner kan give dig et stort udbytte, uanset om du venter på at adoptere, om du er i gang med fertilitetsforløb, eller om du påtænker at gå i gang med én af delene).

Sessionerne foregår som udgangspunkt via Skype (eller mobilen), men der er også mulighed for at mødes med mig personligt, hvilket dog koster lidt ekstra.


Priser

Du kan vælge mellem fire modeller:

En enkelt Skype-session (1/2 time)
Pris: 757 kroner inkl. moms

To Skype-sessioner (2 x 1/2 time)
Pris: 1.367 kroner inkl. moms

Tre Skype-sessioner (3 x 1/2 time)
Pris: 1.797 kroner inkl. moms

Du bestiller den ønskede sparringsmodel ved at sende mig en mail på liselotte@mensduventer.dk. Herefter aftaler vi, hvornår vi skal Skype, og du får tilsendt en faktura på det aftalte beløb.

Arbejdshæfte

Download bogens arbejdshæfte helt gratis